Temptu AIRpod Tan

49,90 € z DDV

V košarico

T-POD-FT

AIRpod™ Tan tekoča HD AIRbrush tekočina za teniranje

Več podatkov

 

Ste zaključili s sončenjem? Vzemite si stalne počitnice z AIRpod™ Tan. Temptu ultra lahkotna formula DHA emulzije vam omogoča naraven, sijoč in zagorel ten, ki se postopoma čez čas poglobi v zagorelost naravnega videza. Zagotavlja sijočo zagorelost brez prog in lis, za vaš obraz, dekolte in telo.

 

  • - Naravni melanin kompleks zagotavlja zlato zagorel sijaj kože.
  • - Narejen, da postopoma prevzame naraven zagorel videz.
  • - Lahko ga uporabljamo za obraz in telo.
  • - Brez lis, brez prog in enostaven za uporabo.
  • - Se hitro suši in absorbira, ter dolgo traja!

 

UPORABA

1. KORAK Očistite obraz in dekolte in naredite obrazni piling. Dobro se obrišite in namažite s kremo s faktorjem za sončenje, ter počakajte, da se popolnoma vpije in se koža posuši.

2. KORAK Nanašajte iz oddaljenosti ca. 15-20 cm od kože. Nanesite AIRpod Tan po celotnem obrazu, vratu in dekolteju z enakomernimi krožnimi gibi. Po nanosu izgleda izdelek na koži prozorno in mokro.


3. KORAK Počakajte nekaj minut, da se koža popolnoma posuši pred nanašanjem AIRpod. Barva se bo razvila v roku treh ur in bo trajala do štiri dni. Počasi bo naravno začela bledeti po drugem dnevu.

Kako dolgo bo zdržala moja barva? Barva se bo razvila v roku treh ur in bo trajala do štiri dni. Počasi bo naravno začela bledeti po drugem dnevu.

Kako dobim še bolj porjavelo barvo? Za doseganje temnejše barve nanašajte izdelek bolj pogosto—enkrat na dan za doseganje najtemnejše porjavelosti.

Ali bojo moji odtenki AIRpod pudra še primerni po uporabi AIRpod Tan-a? Če uporabljate AIRpod Tan dvakrat tedensko ne boste potrebovali novega odtenka. Če pa ga uporabljate bolj pogosto in s tem dosežete temnejšo barvo, priporočamo uporabo za stopnjo temnejšega odtenka TEMPTU AIRpod Foundation

 

PRO NASVETI

Vrtljivi gumb za jakost omogoča nastavitev pretoka zraka, da lahko AIRbrush uporabljate tako za natančne nanose, kot tudi za prekrivanje večjih površin; obraza ali celega telesa.

Za obraz: Vrtljivi gumb za jakost obrnite desno za 90° v smer 3. ure na vašem urinem kazalcu

Za telo: Set Vrtljivi gumb za jakost obrnite desno za 270° v smer 9. ure na vašem urinem kazalcu

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vključen

Na blagajno