Pogoji poslovanja

1.SPLOŠNI POGOJI

Naročilo zavezuje podjetje CN EUPORT d.o.o. in kupca.

2. NAROČANJE

Naročila sprejemamo v Temptu.si internetni trgovini, po telefonu (01) 5055 687 ali 031 821 751, po faksu 0590 50677, po pošti in e-pošti: info@temptu.si. Pisna naročilnica za podjetja mora vsebovati: naziv podjetja, točen naslov za dostavo, kontaktno osebo, davčno številko, matično številko, telefonsko številko. Podpisana naročilnica ima za kupca in prodajalca status pogodbe.

3. POTRDILO O NAROČILU

Naročilo bo shranjeno na papirju in v elektronski obliki na sedežu podjetja CN EUPORT d.o.o.. Naročniku je po želji na voljo na ogled, kopijo lahko prejme po pošti.

4. CENE

Cene so v EUR in veljajo od 01.01.2013 do spremembe cenika oziroma do razprodaje zalog. Vse cene vključujejo 22-odstotni DDV. Cene ne vključujejo dostave. Cena dostave se preračuna glede na težo naročenih artiklov in je vidna v košarici. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila zaradi spremembe menjalniškega tečaja, tehničnih izboljšav ali sprememb na artiklih.

5. NAČINI PLAČILA

Pravne osebe plačajo naročeno blago po predračunu ali v skladu z pogodbo. Fizične osebe plačajo z gotovino v enkratnem znesku po povzetju ob prevzemu blaga ali po predračunu ali pri osebnem prevzemu v naši poslovni enoti.

6. REKLAMACIJE IN VRAČILA

Do reklamacije ste upravičeni v skladu z dikcijo Zakona o varstvu potrošnikov (ZVP), ki določa postopke vlaganj reklamacij na proizvodih oz. storitvah.
Z morebitno reklamacijo se zglasite v naši poslovni enoti.

7. ODSTOP OD NAROČILA

Od naročila lahko v roku 15 dni odstopite brez navedbe razloga. Če ste blago že prejeli, nas morate v roku 15 dni od prejetja obvestiti s pisnim obvestilom o odstopu od pogodbe, ter v nadaljnih 30 dneh vrniti nepoškodovano ter nerabljeno blago v NESPREMENJENI količini (aparat, navodila, pripadajoči deli, embalaža,...), razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se njegova količina zmanjša, ne da bi bil za to kriv kupec. Priložiti morate kopijo računa. Podjetje CN euport d.o.o. vrne kupnino najkasneje v 30 dneh od datuma prejema sporočila odstopa od pogodbe. Strošek, ki bremeni potrošnika ob odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga, stroške pakiranja in dostave ponudnika ter strošek bančne transakcije nastale z vračilom kupnine. Kupec izgubi možnost odstopa od naročila zaradi napake stvari, če stvari ne more vrniti ali je ne more vrniti v stanju kakršnem jo je prejel.

NEPREVZEMANJE PAKETOV:

V kolikor paketa ne boste prevzeli, brez pisnega obvestila o odstopu od pogodbe na info@temptu.si, Vam bomo primorani zaračunati stroške pošiljanja in vračila paketa, ter stroške priprave in pakiranja.

9. VAROVANJE PODATKOV

Podjetje CN euport d.o.o. se zavezuje, da bo varovalo vse osebne podatke. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in drugo potrebno komunikacijo. Vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi.

8. VAROVANJE PODATKOV

Podjetje CN EUPORT d.o.o. se zavezuje, da bo varovalo vse osebne podatke. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in drugo potrebno komunikacijo. Vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi.

9. GARANCIJSKI POGOJI

Garancijski list velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom. Garancija ne velja za posege, ki so posledica uporabe potrošnika!

Uveljavljanje garancije se vrši v poslovni enoti CN EUPORT d.o.o.. Vse napake, kot posledica napake v materialu ali v montaži oz. tako imenovane ''stvarne napake'', ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

10. DRUGI POGOJI

V primeru zamude plačila, si pridržujemo pravico zaračunavati zamudne obresti v skladu z zakonom o zamudnih obrestnih merah in zaračunati stroške opominjanja in izterjave. Za ostale pravice in obveznosti se uporabljajo veljavna zakonska določila. Vse spore bosta stranki reševali sporazumno. Če sporazuma ne bi mogli doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče.

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vključen

Na blagajno