S/B HD Makeup Linija Št. izdelkov na voljo 60 .

TEMPTU PRO ustvarja izdelke najvišje kakovosti na trgu, za poklicne umetnike ličenja. Naša inovativna kozmetika je bila razvita z razlogom, da se zagotovi trpežnost in dolgo življenjsko dobo tudi v najtežjih pogojih. Že od samega začetka Temptu kozmetike, pred več kot 10 leti, smo se specializirali za uporabo airbrush tehnike v ličenju.

Naša Aqua, Dura in S / B ličila so postala izbira številka ena med profesionalci, saj vzpon televizije visoke ločljivosti in digitalne fotografije še naprej spreminja podobo sodobnega ličenja.

Temptu-jev novi S/B Makeup je najkvalitetnejša formula pudrov na silikonski osnovi na trgu. Čeravno so ličila narejena za nanašanje z airbrushem, so mazljiva in jih je moč nanašati tudi s konicami prstov, čopičem ali gobico. Učinek naravnih lastnosti silikona je mehak videz, ki izžareva zdravje in mladost na vseh tipih kože.

Naravno lahka in brezhibna silikonska osnova posnema teksturo kože in nudi čudovit zaključek. Z uporabo le nekaj kapljic dosežemo naglo kontrastno prekrivanje. Dolgotrajna formula prenese ure studijskih luči in je lahko odstranljiva s pomočjo S/B Cleaner-ja ali drugimi tradicionalnimi čistili za ličila.

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vključen

Na blagajno