ZGODOVINA Temptu

Temptu

 

V več kot 30 letih je TEMPTU ustvaril prepoznavni videz nekaterih najvažnejših ikon v svetu mode, glasbe in filma. V zakulisju, v rokah profesionalnih makeup artistov, se je razvil TEMPTU brand, rafiniral in izpopolnil, da vam danes lahko predamo to znanje in izkušnje skozi vse TEMPTU linije airbrush ličil in proizvodov za lepoto.

 

Temptu

 

 

Vse se je začelo leta 1981 s kultnim filmom Tattoo, v katerem je TEMPTU predstavil svojo originalno formula za airbrush tattooje - Dura. Zgodil se je uspeh čez noč in neverjetno zanimanje profesionalnih holywoodskih makeup artistov in nastala je neverjetna linija barv in ličil – nastal je TEMPTU. Leta 1996 je začetek splošne uporabe TEMPTU profesionalne kozmetike in airbrusha v filmski industriji. Neprimerljive in brezhibne TEMPTU formule so zagotovile, da TEMPTU kozmetika obstaja že nekaj desetletij.

 

Temptu

TEMPTU je nadaljeval z inovacijami na profesionalnem tržišču, leta 2005 pa so imeli vizijo, da bi TEMPTU-jeva revolucionarna tehnologija in napredna formula ličil postala dostopna tudi širši javnosti. TEMPTU je razvil AIRbrushMakeup System in patentirane AIRpod kartuše, ter leta 2009 debitiral, kot prvi, enostaven za uporabo, profesionalni airbrush makeup sistem za domačo uporabo. Končno lahko vsaka ženska doma doseže brezhiben videz in profesionalne rezultate.

Danes je TEMPTU ponosen, ker predstavlja moderna ličila in s svojo pionirsko in inovativno kozmetiko postavlja standarde v profesionalnem in vsakdanjem ličenju.

TEMPTU-jeva bogata profesionalna zgodovina navdihuje vse kar delamo, inspirira nas za inovacije, izobraževanja, ustvarjanje novih proizvodov, ki jih želimo deliti z vsemi – da bi svet naredili še lepši.

 

ČASOVNICA

Svetli začetki, brezhiben konec, pogled nazaj v 30 let TEMPTU-ja.

Temptu1981 TEMPTU stopi pod reflektorje Holywooda z linijo za airbrush tattoo Dura.

 

 

 

Temptu1981 Dr. Samuel Zuckerman ustvari TEMPTU DURA formulo in sistem prenosa tattoo barve za kultni film Tattoo.

 

 

 

Temptu1990  TEMPTU-jev sistem apliciranja tattoo barve postane zlati standard za začasne poslikave telesa, ki ga vidimo na Johnny Deppu v klasiki Johna Waltersa Cry Baby.

 

 

Temptu1992  Vogue navdušen nad TEMPTU tattoo poslikavami telesa razširi izdajo za 10 strani za Jeana-Paula Gaultiera.

 

 

 

Temptu1993  TEMPTU Classic Beauty Mark da top modelu Christy Turlington dozo glamurja zlatih časov.

 

 

 

Temptu1996 TEMPTU razvije nove in izboljšane profesionalne airbrush formule AQUA in DURA.

 

 

 

Temptu1997 Se TEMPTU predstavi na pistah znanih kreatorjev Givency, Jean-Paul Gaultier, Anna Sui in John Galliano.

 

 

 

Temptu2000 TEMTU DURA linija pretvori Rebecco Romijn v filmu X-Men v modro Mystique.

 

 

 

Temptu2001   Briljantne pop zvezde Kelis in Britney Spears predstavljajo TEMPTU nakit za telo s Swarovski kristali.

 

 

 

Temptu2002   TEMPTU se dvigne v HD s svojo novo silikonsko S/B formulo in njenim neprimerljivim brezhibnim videzom.

 

 

 

Temptu2003   Makeup artist Bernadette Mazur uporabi TEMPTU, da bi ustvaril porcelanski videz Nicole Kidman v The Stepford Wives.

 

 

 

Temptu2006   TEMPTU predstavi puder v prahu Invisible Difference Powder – resnično brezhiben zaključni detalj, kot svoj podpis za mehak videz.

 

 

Temptu2007   Ralph Siciliano uporabi TEMPTU za poslikave teles za 18 strani zgodbe Stevena Meisel-ja za italijanski Vogue.

 

 

 

Temptu2009   TEMPTU predstavi sistem airbrush ličenja z AIRpod tehnologijo, ustvarjen za enostavno uporabo doma in hitro postane trend za lepoto 21. stoletja.

 

 

 

Temptu2010   TEMPTU in House of Dereon ustvarijo posebno izdajo tattoo kompleta inspiriranega z jesensko kampanijo Beyonce.

 

 

 

Temptu2011   oddelek za masko v The Voice z voditeljem Darcy Gilmor-jem poskrbi, da so obrazi oddaje lepi, kot so lepi njihovi glasovi, seveda s TEMPTU kozmetiko.

 


Temptu2011  Makeup artist Will Lemon in tim artistov iz TEMPTU spremenijo Lady Gaga v ˝živega mrtveca˝ za spot Born This Way.

 

 

 

Temptu2011  TEMPTU tetovaže transformirajo igralko Rooney Mara v Lisbeth Salander za naslovnico W Magazina.

 

 

 

Temptu2012   Emily Maynard iz Bachlorette uporablja TEMPTU vsakodnevno na svoji oddaji.

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Davek 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Davek je vključen

Na blagajno